Brug rabatkoden 9S4RO4 og spar 50% på din første måneds medlemskab. Opret dig nu →

Online forløb

Med online forløb har vi gjort det muligt for dig at deltage i et ugentligt træningsforløb hjemme hos dig selv.
Tilmeld her Log ind
...

Deltag i et online forløb

For dig som gerne vil deltage i et træningsforløb hjemme hos dig selv. Du vælger, hvad du gerne vil have fokus på, og vi sørger for, at du ugentligt kan dykke ned i et selvvalgt univers. Du kan vælge forløb inden for alle de områder, som vi tilbyder på Fin Form online.

  • Klik på det forløb du gerne vil følge, og vi sørger for, at du ugentligt får tilsendt et link til det valgte forløb

  • Du kan tilmelde dig flere online forløb på samme tid

  • Et forløb har en varighed af 4-8 uger

Målrettet træning

Med online forløb kan du styrke din krop målrettet med udvalgte forløb. Ud over din normale træning, kan der til tider være behov for en særlig opmærksomhed på specifikke områder. Med online forløb vil du kunne dykke ned i et træningsunivers med mulighed for at fordybe dig i detaljer.

Effektiv træning

Med online forløb vil du opleve, at du over en periode bliver stærkere og mere udholdende inden for udvalgte områder. Online forløb er for dig, der gerne vil opleve intensitet, stigende sværhedsgrad og styrke samt nyde, at din særlige fokus viser resultater.

Start din hjemmetræning med Fin Form online i dag

På under 5 minutter kan du være i gang – lettere bliver det ikke. Når du har bekræftet dit medlemskab, sender vi dig en velkomstmail, hvorefter du har direkte adgang til vores online univers.